in Webbdesign

Jag är en Thesis(er)?

Efter en massa velande har jag äntligen köpt det überpopulära wordpress-temat Thesis.

Thesis verkar vara det självklara valet för den avancerade bloggaren och efter lite testande förstår jag varför. Det är ett ruskigt smidigt tema, speciellt med alla sköna hooks, bra SEO-egenskaper och ren HTML/CSS. För tillfället håller jag på att migrera över mina favoritelement från gamla designen till Thesis, och det går riktigt smidigt måste jag säga.

Thesis kostar för tillfället $87 (ca 627kr) för en blogg. Har du fler än en blogg du vill använda thesis på kan du antingen köpa ”Developer”-paketet på en gång för $164 eller uppgradera från baspaketet för $77. Då får du ta bort footern från temat och du får använda temat hur många gånger du vill på de domännamn du äger.

Så, är Thesis värt pengarna?

Ja, lätt! Är du helt okunnig inom HTML/CSS kan du snabbt få till en snygg och ren design, samtidigt som du som avancerad webbdesigner lätt kan skapa något unikt.

Thesis Theme for WordPress:  Options Galore and a Helpful Support Community