in Marknadsföring

Högskolor i Sverige – Se och lär

Via ilove.nu fick jag reda på att Högskolan Dalarna har släppt ett pressmedelande om att de har börjat släppa sitt utbildningsmaterial på iTunes U (itunes.du.se), helt gratis dessutom.

Detta är ju helt underbart och så in i [...] rätt. Jag hade ingen aning om att Högskolan Dalarna låg såpass i framkant. Det är underbart att se.

Jag har tidigare följt kurser från Stanford University via iTunes U och jag ser verkligen fram emot att se vad Högskolan Dalarna kommer erbjuda i framtiden.

Det är dags för resten av Sveriges högskolor att ta sig i kragen och börja se på nya kanaler att sprida information via. Genom att lägga ut materialet för allmänheten kommer kvalitén öka, fler studenter kommer söka kurser och högskolan kommer få mer publicitet. Det är så jag ser det i alla fall, vad tror ni?