in Offtopic

Söker Case till B-projekt

Som jag tidigare har skrivit så går jag mitt andra år på Valfritt informatikprogram på högskolan i Halmstad. Vi har precis fått en introduktion till B-projektet vi ska utföra under de kommande 20 veckorna. Det var lite brist på cases från högskolans håll, så nu söker jag och min projektgrupp intressanta cases att arbeta med.

Vi har hittat ett intressant case. Tack för visat intresse.

Bakgrund

Vi är tre studenter från högskolan i Halmstad som nu är inne på vårt andra år på valfritt informatikprogram. Som personer är vi drivande, ambitiösa och engagerade. Vi är alla tre intresserade av interationsdesign, användarvänlighet och databasdesign. Nu under våren har vi vårt B-projekt på 20 veckor. Under dessa 20 veckor ska vi ha arbetat med ett case och i slutet kunna presentera en klar och tydlig designidé, gränssnittsskisser, storyboards, dynamiska pappersprototyper etc.

Kurser vi har läst är

 • Introduktion till Informatik 7.5hp
 • Multimedia I 7.5hp
 • IT-Säkerhet 7.5hp
 • Interaktionsdesign 7.5hp
 • Affärssystem – en helhetsbild 7.5hp
 • Databas och databasdesign 7.5hp
 • Datornätverk I 7.5hp
 • Javaprogrammering 7.5hp
 • Ledning av IT-projekt 15hp
 • Systemutveckling 7.5hp
 • Systemutveckling och användbarhet 7.5hp

Det vi söker är ett case med någon sorts anknytning till det vi har läst tidigare. Delar som skulle kunna finnas i ett intressant projekt är bland annat användartester, interaktionsdesign, utvärdering av användarvänlighet, databasdesign, systemutveckling, programmering etc. Tekniker vi redan besitter är: Java, PHP, ASP, CSS, HTML och lite annat i webbmiljö.

Det vi gärna ser är god kommunikation med uppdragsgivaren där vi tillsammans kan utveckla en kravspecifikation, bolla idéer och utvärdera resultat.

Vet du att ni behöver ett nytt system, vidareutveckling eller utvärdering på ett befintligt system eller har något annat som kan vara av intresse så är det bara att kontakta oss, antingen nere i kommentarer eller via kontaktformuläret nedan.

Vi kan tyvärr inte garantera att vi levererar en funktionell slutprodukt. Däremot kan vi garantera att vi levererar en solid projektrapport och prototyp som ni senare kan använda för framtida utveckling.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Bildverifikation
captcha