in Nyheter

Äntligen glad ägare av Mac OS X Leopard

Apple Mac OS X Leopard

Ok, det har varit några Applerelaterade blogginlägg här på sistone, men det ignorerar jag för tillfället och postar ett till.Nu sitter jag äntligen här med Apples nya operativsystem, Leopard, i handen. Jag har tyvärr inte kunnat installera det än pga att jag är mitt inne i ett viktigt jobb och vill inte riskera krångel som kan ställa till det för mig, men jag måste säga att jag är ruskigt sugen.

Det var mer än ett litet äventyr att få tag på det här paketet dock. Dagen började med att jag kl 10.00 gick ner till vad jag trodde var en återförsäljare av Appleprodukter här i Halmstad.
Kan säga att det helt klart var en nitlott och jag fick surt gå därifrån. Så nu var det dags att hitta en annan butik, och närmaste såg ut att ligga ca 5 mil härifrån, men för att rädda dagen kände jag att jag var tvungen att ta mig dit. Sagt och gjort, målet inställt på PC City. Kl 12.30 klev jag in i butiken och frågade första bästa expedit om hjälp, och fick det något nedslående svaret ”nej vi kan inte sälja det förän efter kl 18″…. jag tackade för mig och gick sorgset till bilen med min sambo. Jag fick henne att snabbt inse att vi var tvungna att vänta i 5h+ timmar på detta, ”ooootroligt viktigt”.

Så efter fem timmars strosande på skobutiker, inredningsbutiker, fik och jag vet inte vad så stod jag äntligen inne på PC City igen, och inom ett par minuter hade jag Leopard i handen.

Mycket härlig dag. Var det värt det? ”Ja” är väl svaret som automatiskt kommer ut ur min Applefetishist-mun, men egentligen…Nej… jag hade kunnat spendera tid på viktigare saker, faktiskt.

Kan säga att jag var lite sur på PC City som inte kunde släppa lite på reglerna och sälja mig en kopia kl 12.30, men efter att ha pratat med en expedit så fick jag reda på att de hade fått ”böta” 150.000:- till Apple om de inte höll sig till den bestämda releasetiden.

[tags]Apple, OS X, Leopard[/tags]