in Nyheter

Priserna på plattskärmar ökar, tack vare Vista?

Enligt en artikel på IDG (PC För alla i det här fallet) så kommer priserna på plattskärmar öka under året, och på någon skum vänster har antingen IDG eller branschanalytikern Isuppli fått för sig att det kan bero på att allt fler köper Vista…

En kraftigt bidragande orsak till den ökade efterfrågan misstänks vara övergången till Microsofts senaste operativsystem Vista.

Försöker de påstå att många som köper vista även köper en plattskärm? Eller antar de att användarna köper nya system med Vista och därmed ny skärm, eller har vistas systemkrav specificerat att man måste ha plattskärm? Ok det sista är väl inte så troligt.

Edit: Glömde länka till artikeln, här är den ”Skärmbrist riskerar driva upp priserna”

[tags]Vista, Microsoft, IDG[/tags]