in Design

Få användarna att känna sig viktiga

Registrerade mig precis på bold.se:s forum och fick efter några minuter ett roligt mail i inboxen:

Bäste Amnell,

Tack för att du registrerar dig på Bold.

Din registrering har anlänt vårt system och har tagits emot med virusfria skyddshandskar från den satinbeklädda kudde den först hamnade på.

Ett team, bestående av 50 högutbildade har inspekterat och noggrant läst igenom dina uppgifter, memorerat dessa om något skulle gå fel.

Vår e-postspecialist från Norrköping tände ett stearinljus och hela avdelningen höll andan när han sakta skrev in dina uppgifter på det bästa tangentbord som kan köpas för pengar.

Vi hade alla en makalös fest i samband med detta och startade därefter den traditionella promenaden till den dator som skulle sända ett
bekräftelsemail till dig. Människor vinkade och hojtade ”Bon Voyage!” till detta meddelande som nu tranporteras till dig genom vårt eget exklusiva internet.

Vi på avdelningen önskar dig en strålande tid på Bold. Självklart sitter just ditt fotografi redan på vår vägg under plaketten: ”Årets medlem”.

Hoppas att du hade en underbar stund när du registrerade dig. Det hade vi.
Vi är helt utmattade men kan inte vänta på att du ska återvända för att läsa, skriva och diskutera.

Tack än en gång och välkommen.

Med vänlig hälsning
Kenneth Pilo
Boss

På ett trevligt och skämtsamt sätt försöker de få en att känna sig viktig för forumet och nu när jag är så viktig så måste jag ju hänga där nonstop.
För övrigt så verkar det vara ett mycket trevligt ställe, konstigt att jag har missat det…