in Offtopic

Nu har jag (äntligen) bytt till Mac

Efter många år av övervägande att skaffa en mac så blev det av. I fredags vandrade jag in på Macoteket och köpte mig en MacBook Pro 17″ och jag måste säga att det hittils är det bästa köpet jag gjort i datorväg på länge. Visst är den dyr, men attans så skön, för att inte tala om operativsystemet OS X, helt fantastiskt.
Som tidigare ”poweruser” av Windows har jag spenderat mycket tid framför datorn för att få allting att klaffa precis som jag velat, man stänger av några tjänster, laddar ner några registerhax osv. Men i OS X har jag hittills inte fått några liknande infall, allting fungerar och ser ut som jag vill, och lite till.

Detta var bara en liten notis som nu i efterhand ser ut som ett reklaminlägg, kanske håller jag redan på att bli maciban….

[tags]Apple, Mac, OS X[/tags]

 • http://fredriknas.se/ Fredrik

  ja nu blev man ju inte mindre sugen.. har själv även jag gått i dessa tankar.. senaste året har jag dessutom blivit helt säker på att nästa köp blir en powerbook, det avgjordes ju helt när det blev möjligt att köra windows i dual, som mycket erfaren windows användare så tror jag att man kommer att sakna vissa funktioner ifall man byter helt.

  Man får gratulera till nya skötebarnet ;)

 • http://fredriknas.se Fredrik

  ja nu blev man ju inte mindre sugen.. har själv även jag gått i dessa tankar.. senaste året har jag dessutom blivit helt säker på att nästa köp blir en powerbook, det avgjordes ju helt när det blev möjligt att köra windows i dual, som mycket erfaren windows användare så tror jag att man kommer att sakna vissa funktioner ifall man byter helt.

  Man får gratulera till nya skötebarnet ;)

 • http://blog.proliit.se/ Amnell

  Hehe tackar
  Jo det är en mycket stor fördel med apples övergång till intel-processorer. Lite synd bara att övergången innebär lite krångel med äldre applikationer (tänker främst på Adobe CS2-suiten).

 • http://blog.proliit.se Amnell

  Hehe tackar
  Jo det är en mycket stor fördel med apples övergång till intel-processorer. Lite synd bara att övergången innebär lite krångel med äldre applikationer (tänker främst på Adobe CS2-suiten).