in Design

100% Gratis Ikonpaket

Ibland kan det vara riktigt svårt att hitta vettiga ikoner till något litet projekt man håller på med el dyl, och hittar man ikoner så kan man ge sig fanken på att de inte är gratis, och om de är gratis så får man inte använda dem mer än privat, och får man använda dem till annat än privat så får man inte tjäna några pengar på projekt man använder dem i osv osv.
Nu är det så att inte alla är fullt så giriga, hittade nämnligen en sida häromdagen full med ikon-paket.

Registrera dig på IconBuffet, en sida som delar med sig av ikonpaket av alla de slag helt gratis. När man har registrerat sig så får man ett slumpvalt ikonpaket och därefter ett slumpvalt ikonpaket i månaden.

Iconbuffet Icons
Exempel på ikonpaketet ”Farewell Snow” från IconBuffet

Det härliga med iconbuffet är att det är mer en community än bara en sida att ladda ner ikoner från. Det är nämnligen så att alla paket man har kan man dela med sig av 5 gånger till andra användare, tack vare det så är det rätt så bra fart inne på forumet där folk frågar om ikonpaket de saknar och erbjuder ikonpaket de har i gentjänst.

Jag kan verkligen rekomendera iconbuffet, även om man kanske inte använder ikonerna så är det på något sätt roligt att samla ihop en liten bunt. Rekomenderar dock att alla läser deras License Agreement och Terms of Service, så man inte råkar använda dem fel.

Notis: Själv sitter jag för tillfället på 29 ikonpaket ;)

[tags]Ikoner[/tags]